TESTIMONIS

«És una sort poder tenir-vos a la nostra regió, tan a prop de la vostra feina excepcional amb una qualitat fotogràfica reconeguda a nivell internacional. Gràcies a vosaltres i als papis que ho feu possible. Bravo!»

Eva Arcos

«Mil gràcies. He dit milions de vegades lo increíbles que em sembleu. La feina que feu és brutal, però a part, el bé que m’ho vaig passar, els riures, el súper bon rotllo que teniu, la paciència que teniu… sou meravelloses.

Poder tenir aquest record tan bonic d’un embaràs que tant ens ha costat, i que tan especial és per nosaltres, és increíble»

Gemma Hunt

«Em sento molt agraïda per la vostra sensibilitat, per captar amb la vostra càmera el què significa per a una família l’arribada d’un bebè molt desitjat després d’haver viscut una mort perinatal.

Gràcies de tot cor! Aquestes fotos formaran part del meu relat qun Jordi creixi i pugui explicar-li que té un germanet als estels»

Teresa Domingo

«Fa més de dos anys vaig entrar per la porta del vostre estudi quan el nadó tenia 5 dies de vida. Jo no havia dormit més d’una hora seguida des del dia del seu naixement. Estava exhausta, només tenia ganes de plorar…

Ara, 2 anys més tard, veus que el cansament s’oblida però les imatges dels seus primers dies de vida ens acompanyaran la resta de les nostres vides. Sou unes artistes»

 

Monika Aleknaité

«Enhorabona noies. Estem molt contents i encantats amb la sessió newborn que vau realitzar-li a la nostra petita. Un preciós record. Sou unes professionals i unes meravelloses persones. Durant tota la sessió ens vau fer sentir molt a gust i sabíem que la nostra petita estava en bones mans . Gràcies per la paciència que vau tenir amb les nostres petites peludes i per realitzar aquestes fotos que tanta ilusió ens feien amb elles. Repetirem en un futur, segur!»

 

Sheila Aran

«Us animo a totes a que us feu una sessió d’embaràs, encara que no us vegeu bé o afavorides. Amb el meu cas estava súper drepre, no em veia bé i no em sentía guapa… però menys mal que em vaig posar en mans d’aquestes dues fantàstiques professionals… perquè del contrari m’hagués penedit segur de no haver tingut aquest record. Gràcies sempre Repoart»

 

Jana Herrera

«Les millors sense dubte! Amables, carinyoses, bona gent, professionals i innovadores! Gràcies a elles tinc records inoblidables! Gràcies per crèixer entre nosaltres»

Silvia Panisello

«Grans professionals, carinyoses, sensibles amb el dolor, delicades quan cal, inventant mil idees per treure un somriure als petits quan per circumstàncies ho han passat malament. No acabaria mai…

Resultat final: Els papis molt contents i orgullosos, i els avis caient-nos la baba de felicitat mirant les vostres currades de fotos. Sou unes cracks!!!

Enhorabona!!»

 

Maria Pinyol

«Ens han encantat les fotos! Són precioses i ens cau la baba mirant-les! Només fa un mes i l’Aina ja ha canviat. Estem súper contents d’haver pogut immortalitzar aquests moments de recent nascuda i que siguin tan boniques! Si ja m’agradaven les fotos que publiqueu dels altres bebès, ara que és la meva nena és indescriptible els sentiments que em desperten aquestes fotos.

Moltes gràcies i enhorabona per la feina que feu i pel tracte»

Cinta Cugat

«Smashcake amb Repoart, un cop més i segur que no serà l’última! Gràcies per la vostra professionalitat, per la vostra dolçor, senzillesa, despreneu pau i per l’amor amb que heu tractat a Julen, ja heu vist que ha estat recíproc.

Hem passat una tarda fantàstica y les fotos espectaculars! No està pagat la feina que feu, el que es veu i el que no es veu, gràcies de veritat per tot»

 

Jana Herrera

«Solament us puc dir que hem rebentat les xarxes!!! M’estan demanant un munt de persones el vostre contacte!!

Tant l’Àlex com jo estem morint d’amor»

 

Cristina Oltra